ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei bărbați au fost reținuți după ce au încercat să-i scape de pușcărie pe figuranții unui dosar de viol

14:47 | 27.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Trei bărbați din Florești și Sângerei au fost reținuți astăzi de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Aceștia ar fi pretins de la mai multe persoane, care erau cercetate pentru infracțiuni cu caracter sexual, câte 55 000 de lei pentru o sancțiune mai blândă, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, bănuiții ar fi promis că pot influența persoane publice atât din cadrul poliției, cât și procuraturii și Judecătoriei Florești, în scopul determinării acestora de a lua decizii favorabile figuranților în dosarul de viol.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru trafic de influenţă, iar cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 7 ani de închisoare sau amendă penală.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!