ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Următoarea ședință a AP EURONEST va avea loc la Chișinău

16:54 | 27.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Chișinăul va găzdui următoarea ședință plenară a Adunării Parlamentare EURONEST, care va avea loc anul viitor, comunică MOLDPRES.

Președintele Delegației Republicii Moldova la AP EURONEST, Dumitru Alaiba, și-a exprimat disponibilitatea ca țara noastră să găzduiască acest eveniment de nivel înalt. La eveniment vor participa deputați din țările Parteneriatului Estic și din Parlamentul European.

Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă o platformă de dialog între deputații din Legislativul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice. Ea reunește eurodeputați și parlamentari din cele șase țări ale Parteneriatului Estic - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina și Republica Moldova.

Foto: Parlament

 

img21007112

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!