ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol este o echipă rapidă și bine organizată, susține antrenorul echipei Real Madrid

09:02 | 28.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova la fotbal Sheriff Tiraspol va juca în această seară cel de-al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Astfel, echipa din Tiraspol va întâlni, de la ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, echipa Real Madrid, transmite MOLDPRES.

Antrenorul formației spaniole, Carlo Ancelotti, a declarat înaintea acestui duel fotbalistic, că formația moldoveană este una bine organizată și rapidă. ”Jucătorii spanioli au nevoie de o concentrare maximă. căci vorbim despre o echipă despre care nu ştim multe lucruri. Cunoaștem că s-a descurcat bine în preliminarii în fața celor de la Dinamo Zagreb și în primul meci din grupă cu Şahtior Donețk. Am văzut o echipă bine organizată și rapidă”, a spus Ancelotti.

Pe 15 septembrie, Sheriff Tiraspol a întrecut Șahtior Donețk cu 2-0, iar Inter Milano a pierdut în fața Real Madrid cu 0-1. Meciul care se va desfășura astăzi este cel mai important din istoria clubului sportiv Sheriff Tiraspol.

Foto: skysports.com

img21007120

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!