ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii CNA au descins la Aeroport

10:57 | 29.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. Ofițerii CNA au descins astăzi dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău. Cercetările au loc în cadrul unui dosar de corupție și se desfășoară cu suportul Serviciului de Informații și Securitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, dosarul a fost pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova.

Investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării hotarului cu încălcarea regulilor anti-Covid.

Mai multe detalii despre operațiune vor fi comunicate pe parcursul zilei.

Foto: CNA

img21007158

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!