ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consulatul României la Bălți și-a reluat activitatea de lucru cu publicul

12:15 | 30.09.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Consulatul General al României la Bălți își reia de astăzi activitatea de lucru cu publicul, după ce timp de câteva zile aceasta a fost suspendată din cauza COVID-19, comunică MOLDPRES.

De astăzi vor fi reluate serviciile consulare pentru depunerea jurământului de credință, vize și înregistrare nașteri.

Sesiunea de depunere a jurământului de credință față de România, din data de 1 octombrie 2021 a fost replanificată pentru data de 8 octombrie 2021.

Serviciile consulare suspendate în contextul măsurilor anti-covid vor fi reprogramate după cum urmează: depunerea jurământului de credință: din 27 septembrie în 4 octombrie, din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie.

Vize: din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie. Acte de stare civilă: la o dată care va fi stabilită ulterior, după revenirea la regimul de lucru normal.

Pe fondul înmulțirii cazurilor de infectare cu Covid-19 și a includerii municipiul Bălți în gradul de alertă – cod roșu, angajații consulatului solicită beneficiarilor de servicii consulare să vină la sediu doar la ora programării primite, în scopul evitării aglomerării și a respectării măsurilor de prevenire și control a infecției Covid-19.

Accesul în incinta Oficiului consular va fi permis cu respectarea următoarele condiții: purtarea obligatorie a măștii de protecție, utilizarea soluțiilor dezinfectante, păstrarea distanței fizice de minimum 1,5 m.

Foto: zdg.md

img21007197

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!