ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinții Republicii Moldova și Germaniei au plantat arbori la Grădina Botanică

12:20 | 30.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, au sădit în această dimineață câte un puiet de arbore de lalea la Grădina Botanică din Chișinău, în semn de consolidare a relațiilor bilaterale, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Astfel, am urmat o tradiție consacrată a Președinției Republicii Moldova. Arborii de lalea simbolizează vigoarea și intensitatea relațiilor dintre Republica Moldova și Germania, pe care dorim să le dezvoltăm în continuare, pentru bunăstarea cetățenilor celor două țări”, a spus Maia Sandu.

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a efectuat o vizită oficială de două zile în Republica Moldova, la invitația șefului statului Maia Sandu.

Foto: Președinție

img21007198

img21007198

img21007198

img21007198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!