ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Satul Feşteliţa din raionul Ștefan Vodă are un sistem modern de iluminat stradal

12:41 | 30.09.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. O reţea de iluminat publică stradală cu utilizarea sistemului inteligent de management a fost instalată, cu suportul Agenției pentru Eficiența Energetică (AEE), în satul Feștelița, raionul Ștefan-Vodă, iar astăzi a avut loc recepția la terminarea lucrărilor, transmite MOLDPRES.

Proiectul respectiv este finanțat de Uniunea Europeană și AEE prin programul „Convenția primarilor – proiecte demonstrative”. Valoarea totală a proiectului constituie 1 892 216,58 lei.

În cadrul proiectului a fost modernizat și extins sistemul de iluminat public al satului Feștelița, utilizându-se 239 de corpuri de iluminat de tip LED cu puterea de 40 W, precum și două corpuri de iluminat cu panou fotovoltaic.

Foto: AEE

img21007202

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!