ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au modificat componența unor comisii parlamentare

12:47 | 30.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Componența nominală a unor comisii parlamentare permanente a fost modificată după ce mai mulți deputați PAS au renunțat la mandate, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei de astăzi, deputații Ana Calinici și Boris Popa au devenit membri ai Comisiei juridice, numiri și imunități.

Ana Racu a fost numită în calitate de vicepreședinte al Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică. Natalia Davidovici a fost numită în funcția de vicepreședinte al Comisiei drepturile omului și relații interetnice, iar secretarul comisiei a devenit Angela Munteanu-Pojoga. Evghenia Cojocari a fost desemnată membru al acestei comisii permanente.

Membru al Comisiei protecție socială, sănătate și familie a devenit Ana Oglindă. Deputatul Viorel Barda a fost desemnat membru al Comisiei agricultură și industrie alimentară. Dorel Iurcu a devenit membru al Comisiei mediu și dezvoltare regională. De asemenea, deputații Victoria Cazacu și Victor Spînu au fost incluși în componența Comisiei de control al finanțelor publice.

În Parlamentul de legislatura a XI-a funcționează 11 comisii permanente.

Foto: Parlament

img21007204

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!