ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație din UTA Gagauz-Yeri va vizita Polonia în contextul cooperării interregionale

13:18 | 30.09.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah, s-a întâlnit astăzi cu Bartolomei Zhdaniuk, ambasadorul Poloniei în Republica Moldova. Părțile au ajuns la un acord privind organizarea vizitei unei delegații din autonomie în Polonia, în contextul cooperării interregionale, transmite MOLDPRES.

Başcanul a mulțumit Guvernului polonez pentru sprijinul acordat în dezvoltarea infrastructurii social-economice prin implementarea proiectelor în localitățile autonomiei și a exprimat interesul autorităților din UTA Gagauz-Yeri pentru noi proiecte comune.

"Implicarea dumneavoastră personală a determinat implementarea unor proiecte foarte importante pentru noi, care au susținut dezvoltarea infrastructurii sociale în UTA Găgăuzia. La această etapă, resursele noastre interne sunt insuficiente, iar ajutorul partenerilor ne permite să ne dezvoltăm mai repid, lucru, care ne ajută să convingem tinerii să - să își construiască viitorul acasă. Vă suntem foarte recunoscători și sperăm că în viitor vom implementa mult mai multe proiecte care vor determina creșterea nivelului de trai în Găgăuzia", a menționat Irina Vlah.

Foto: gagauzia.md

img21007206

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!