ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu l-a primit pe secretarul de stat al Ministerului Federal al Economiei și Energiei al Germaniei

14:28 | 30.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, l-a primit astăzi pe Ulrich Nußbaum, secretar de stat al Ministerului Federal al Economiei și Energiei al Germaniei, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

„Ne propunem să atragem noi investiții germane în Republica Moldova. Despre modalitățile de dezvoltare a sectorului energetic și oportunitățile oferite de tranziția către energia verde am discutat astăzi cu Ulrich Nußbaum, secretar de stat în cadrul Ministerului Federal al Economiei și Energiei al Germaniei, membru al delegației conduse de președintele Frank-Walter Steinmeier", a declarat șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu.

Oficialul german și-a exprimat disponibilitatea de a oferi expertiza Ministerului Federal al Economiei și Energiei pentru avansarea propunerilor concrete de cooperare.

Germania se află pe locul opt printre principalii investitori și pe locul trei privind principalii parteneri comerciali ai Republicii Moldova.

Foto: MAEIE

img21007209

img21007209

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!