ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctele de vaccinare mobilă din capitală vor activa și în luna octombrie

12:23 | 01.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 1 oct. /MOLDPRES/. Programul de imunizare anti-coronavirus al municipalității Chișinău în punctele de vaccinare mobilă continuă și în luna octombrie, transmite MOLDPRES.

Primăria a publicat programul amplasării punctelor mobile pentru vaccinarea anti-COVID, un troleibuz și un autobuz, pentru luna curentă. Astfel, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla între orele 10:00-18:00, în sectoarele capitalei şi în suburbii, pentru a asigura accesul cetăţenilor la imunizarea anti-COVID.

De asemenea, municipalitatea anunță că în zilele de weekend, autobuzul va fi amplasat preponderent pe str. Armenească, în parcarea de la intrarea în Piaţa Agroalimentară Centrală.

Astfel, astăzi, 1 octombrie, troleibuzul se va afla în sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia, în apropiere de stadionul Zimbru. Iar autobuzul va fi astăzi în orașul Vatra (sectorul Buiucani), str. Ștefan Vodă 9, Centrul de Sănătate.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii octombrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

img21007241

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!