ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Comrat a fost lansat Forumul Invest Gagauzia-2021

14:42 | 01.10.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 1 oct. /MOLDPRES/. Peste trei sute de persoane din zeci de ţări participă la Forumul Invest Gagauzia-2021, care are loc în perioada 1-2 octombrie, la Comrat, transmite MOLDPRES.

În acest an forumul, care se desfășoară tradiţional în autonomia găgăuză, are genericul „Economia posibilităţilor”. Participanţii vor discuta mai multe subiecte, actuale în condiţiile de criză pandemică, cum ar fi industrializarea regiunii, dezvoltarea tehnologiilor IT etc.

De asemenea, agenda evenimentului prevede întruniri în format B2B, întâlniri ale oamenilor de afaceri cu tineri care vor să pornească o afacere, schimburi de experienţă ş.a.

„În această perioadă ne-am concentrat pe analiza schimbărilor și a relațiilor economice, precum și pe identificarea oportunităților de dezvoltare a economiei Găgăuziei în noua realitate. La lucrările Forumului vor participa oameni de afaceri talentați, care împărtășesc cu generozitate timpul și experiența lor cu noi și ne ajută să stabilim prioritățile corect. Le mulțumim prietenilor noștri pentru sprijin și pentru căutarea în comun a oportunităților de dezvoltare. Împreună vom prezenta oportunitățile, pe care Găgăuzia este gata să le ofere mediului de afaceri”, a declarat în deschiderea Forumului guvernatorul UTA Gagauz-Yeri, Irina Vlah.

Foto: Facebook Irina Vlah

img21007257

img21007257

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!