ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituțiile de sănătate din capitală vor prezenta un raport despre starea rețelelor electrice

09:28 | 04.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 oct. /MOLDPRES/. La Centrul Covid-19 de la MoldExpo va staționa o mașină de pompieri gata să intervină în caz de necesitate, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale că a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ca o mașină de pompieri să staționeze în apropierea Centrului Covid-19 de la MoldExpo.

În același timp, până la data de 10 octombrie, toate instituțiile spitalicești din subordinea municipalității Chișinău vor prezenta administrației locale un raport referitor la evaluarea și monitorizarea rețelelor electrice care ar permite intervenții, acolo unde este nevoie, pentru prevenirea incendiilor.

De asemenea, edilul municipiului Chișinău a prezentat condoleanțe familiilor pacienților decedați în urma incendiului care a avut loc la spitalul județean Constanța.

Vineri, 1 octombrie, nouă pacienți internați la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța au decedat în urma unui incendiu cauzat de un scurt circuit la rețelele electrice.

img21007305

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!