ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta în exercițiu a OSCE va sosi în vizită în R. Moldova

14:44 | 05.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Șefa diplomației suedeze Ann Linde va efectua miercuri o vizită de lucru în Republica Moldova, în calitatea ei de președintă în exercițiu a OSCE, informează MOLDPRES.

Programul vizitei oficialului din Suedia include întrevederi cu Președintele Maia Sandu, Prim-ministrul Natalia Gavrilița, omologul Nicu Popescu și vicepremierul pentru reintegrare Vladislav Kulminski, a relatat agenției Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul întrevederilor cu oficialii de la Chișinău va fi abordat procesul de reglementare a conflictului din regiunea transnistreană a Moldovei, precum și aspecte de securitate regională de pe agenda OSCE.

De asemenea, vizita va oferi posibilitatea de a discuta prioritățile de pe agenda bilaterală și modalitățile de intensificare a dialogului moldo-suedez.

Foto: MAEIE

img21007369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!