ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

O companie americană este dispusă să investească în proiecte agricole din Republica Moldova

11:51 | 06.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Reprezentanța din Republica Moldova a companiei Cardno Emerging Markets USA este interesată să investească în proiecte de dezvoltare a sectorului agricol din țara noastră, transmite MOLDPRES.

Pentru aceasta, la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, în prezenţa secretarului de stat, Vasile Şarban, au fost purtate ieri discuții despre prioritățile sectorului și potențiale proiecte investiționale în domeniul agriculturii, precum și despre experiența companiei și portofoliul de proiecte în infrastructură, mediu și dezvoltare social.

În context, reprezentanții companiei au anunţat că sunt dispuși să investească în proiecte de dezvoltare în domeniile: agricultură performantă; dezvoltarea sectorului vitivinicol; dezvoltarea agroturismului.

Ulterior, după mai multe întrevederi cu oficiali ai instituțiilor din țara noastră, reprezentanții companiei şi-au propus examinarea și analiza priorităților, după care vor decide aprobarea ideilor de proiecte.

Compania americană Cardno Emerging Markets USA este specializată în activităţi de consultare pentru afaceri şi management. 

Foto: MAIA

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!