ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu Ambasadorul României

12:03 | 06.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Vlad Kulminski s-a întâlnit marți cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul a făcut o scurtă trecere în revistă a ultimelor evoluții în procesul de reglementare transnistreană și a enunțat eforturile întreprinse de către Chișinău în vederea rezolvării celor mai urgente și umanitare probleme ale locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

De asemenea, s-a menționat deschiderea reciprocă la nivelul autorităților ambelor țări, de a consolida și aprofunda parteneriatul bilateral pe subiecte de importanță primordială, oferind perspective pentru soluționarea durabilă a problemelor de interes major și dezvoltarea continuă a Republicii Moldova.

Foto: Biroul de reintegrare

img21007406

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!