ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație a Republicii Moldova va efectua o vizită de lucru în Federația Rusă

14:22 | 06.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. O delegație guvernamentală a Republicii Moldova se va afla într-o vizită de lucru la Moscova, pe data de 7 octombrie curent, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă a Guvernului, delegația va fi condusă de viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski. Din componența delegației vor face parte Vladimir Cuc, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Cristina Gherasimov, consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul politicii externe.

Delegația Republicii Moldova va avea întâlniri la Ministerul de Externe al Federației Ruse, inclusiv cu viceprim-ministrul Andrei Rudenko, și la Administrația Prezidențială, unde se va întâlni cu șeful adjunct al Administrației Președintelui, Dmitry Kozak.

În cadrul vizitei vor fi discutate mai multe subiecte de pe agenda bilaterală.

Foto: Guvern

img21007414

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!