ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Deputații se vor întruni joi în ședință

17:03 | 06.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Deputații se vor întruni în ședință plenară mâine, 7 octombrie. Ordinea de zi a ședinței a fost aprobată de membrii Biroului Permanent al Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Mâine, aleșii poporului vor dezbate în lectura a doua proiectele de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale, precum și modificarea Codului de executare al Republicii Moldova.

În prima lectură, va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor.

Pe ordinea zi mai figurează proiectele de hotărâre privind desemnarea unui membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naţionale a Pieței Financiare și privind demisia unui deputat în Parlament.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!