ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul din Ştefan Vodă va fi reabilitat cu susţinerea judeţului Braşov, România

09:57 | 07.10.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 7 oct. /MOLDPRES/. Consiliul judeţean Braşov, România a votat recent pentru alocarea sumei de 400 de mii de lei româneşti (peste 80 de mii de euro) pentru a sprijini administraţia raionului Ştefan Vodă în lucrările de reabilitare a spitalului din localitate, transmite MOLDPRES.

Suma reprezintă 84,5% din valoarea estimată a proiectului, care vizează efectuarea de reparaţii capitale la un corp al Spitalului raional Ştefan Vodă, conform Radio România Târgu Mureş.

Banii au fost alocaţi în baza unei înţelegeri de cooperare între judeţul Braşov şi raionul Ştefan Vodă, semnată în 2018 şi care prevede un sprijin financiar pe cinci ani.

În 2018, administraţia braşoveană a sprijinit financiar lucrările la Şcoala primară „Grigore Vieru” din oraşul Ştefan Vodă.

Foto: Radio România

 

img21007448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!