ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou lot de vaccin Pfizer/BioNTech a ajuns la Chișinău

10:01 | 08.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 oct. /MOLDPRES/. Un lot de 42 120 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech a ajuns la Chișinău. Dozele urmează să fie distribuite proporțional în toate punctele de vaccinare din țară, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, serul face parte din lotul de 700.830 de doze achiziționate de Ministerul Sănătății prin intermediul Oficiului de Gestionare a Programelor de Asistență Externă. Până în prezent, ANSP a recepționat 243.860 de doze din lotul achiziționat de Ministerul Sănătății. 

Achiziția a fost realizată în contextul implementării Componentei „Sănătate” a Proiectului „Răspuns de urgență la COVID-19 și suport pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii”, în conformitate cu Acordul-cadru de împrumut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

În total, până astăzi, Republica Moldova a recepționat 468.450 de doze de vaccin Pfizer.

Foto: MS

img21007479

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!