ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a constituit consiliile electorale în localitățile în care vor avea loc alegeri noi

13:40 | 08.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 8 oct. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a constituit 14 consilii electorale în circumscripțiile comunale și sătești în care, la data de 21 noiembrie, vor avea loc alegeri locale noi, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței de astăzi a autorității electorale centrale a fost aprobată constituirea consiliilor electorale a circumscripțiilor electorale din localitățile Opaci, Ucrainca, Hârtop, Cupcini, Hlinaia, Călinești, Ișcălău, Pârlița, Camenca, Bălceana, Cneazevca, Palanca, Ștefănești și Negurenii Vechi, unde, la data de 21 noiembrie vor avea loc alegeri locale noi.

În același timp, membrii CEC au acreditat un număr de 22 de persoane în calitate de observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor locale noi din 21 noiembrie 2021.

Totodată, au fost atribuite 11 mandate de consilieri municipali, orășenești, comunali și sătești. 

Foto simbol

img21007500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!