ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a fost învinsă de reprezentativa Danemarcei

13:51 | 10.10.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a fost învinsă ieri, pe teren propriu, de echipa Danemarcei cu scorul de 4-0 într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022, comunică MOLDPRES.

Toate golurile oaspeților au fost marcate în prima parte a partidei - în minutele 23, 34 (din penalty), 39 și 44.

Meciul s-a desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău și a fost urmărit de către 2 642 de spectatori.

După această partidă, tricolorii, cu un singur punct, se situează pe locul 6 în clasamentul grupei F, care este condus de Danemarca, cu 21 de puncte. Danezii sunt urmați de Scoția, cu 14 puncte, Israel, Austria (câte 10), Insulele Feroe (4).

Echipa națională va juca următorul meci cu Israelul, în deplasare, pe 12 octombrie. Iar luna viitoare, reprezentativa Moldovei va susține ultimele două partide din aceste preliminarii, acasă cu Scoția (12 noiembrie) și în deplasare cu Austria (15 noiembrie). 

Foto: FMF

img21007529

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!