ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

În Rusia s-a prăbușit un avion cu parașutiști

16:47 | 10.10.2021 Categorie: Externe

Moscova, 10 oct. /MOLDPRES/. Un avion care transporta paraşutişti civili s-a prăbuşit duminică, 11 octombrie, în centrul Rusiei, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, din primele informaţii rezultând că 16 persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

În Republica Tatarstan, Federația Rusă, s-a prăbușit un avion cu 23 de persoane care se aflau la bordul avionului, pentru a efectua sărituri cu parașuta. Aparatul de zbor s-a prăbuşit la ora locală 9:23 (6:23 GMT) în Tatarstan, a precizat ministerul rus pe Telegram.

Şapte persoane au fost salvate, iar în cazul celorlalţi 16 pasageri nu există „niciun semn de viaţă”, a declarat un reprezentant al ministerului pentru agenţia RIA Novosti.

Aparatul de zbor de tip L-410 s-a rupt în două, conform imaginilor transmise de minister. Cei şapte supravieţuitori au fost spitalizaţi, iar unul dintre ei se află în stare gravă, conform RIA Novosti.

Foto: Reuters

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!