ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Peste 160 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

08:56 | 11.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 oct. /MOLDPRES/. Un număr de 162 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 121 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat departamentul de interne de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 1-7 octombrie s-au înregistrat 35 de cazuri de furt și patru infracțiuni ce ţin de traficul de droguri. De asemenea, au fost reținute 12 persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 1 140 de procese-verbale, dintre care 10 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeași perioadă, în regiune s-au înregistrat șapte incendii, iar 17 de persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor împotriva incendiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!