ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu: ”Suntem determinați în implementarea promisiunilor făcute cetățenilor”

13:28 | 11.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 oct. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, cu reședința la București, Roelof Van Ees, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

La întrevedere, speakerul a vorbit despre prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a, printre care se numără reformarea justiției și asigurarea respectării drepturilor omului: „Avem o agendă ambițioasă și suntem determinați în implementarea promisiunilor făcute cetățenilor”.

Cei doi oficiali au mai discutat și despre susținerea oferită de-a lungul timpului Republicii Moldova în ceea ce ține de consolidarea democrației, modernizarea țării noastre, dar și lupta noastră împotriva Covid-19.

În acest sens, diplomatul olandez și-a exprimat disponibilitatea de a oferi asistență și expertiză.

La final, participanții la întrevedere au convenit asupra intensificării colaborării bilaterale atât la nivel de șefi ai legislativelor, cât și de comisii parlamentare. 

Foto: Parlament

 

img21007557

img21007557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!