ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Peste 2 000 de șoferi s-au ales cu amenzi în zilele de odihnă

14:23 | 11.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 oct. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, peste 2 000 de șoferi au fost documentați de către angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri, dintre care 914 conducători auto au depășit limita de viteză, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, tot în această perioadă, 40 de șoferi au fost depistați la volan în stare de ebrietate. Alți 131 au încălcat regulile de oprire şi acordare de prioritate pietonilor, iar 98 de pietoni au traversat strada în locuri interzise.

Datele INSP arată că, în prima jumătate a anului, s-au înregistrat 1027 de accidente rutiere, în urma cărora 93 de persoane au decedat, iar 1 171 au fost traumatizate.

Foto: INSP

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!