ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită la Bruxelles

15:40 | 11.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 oct. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu efectuează astăzi o vizită de lucru la Bruxelles, transmite MOLDPRES.

Oficialul va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene, Michael Siebert, director pentru Rusia, Parteneriatul estic, Asia Centrală, cooperare regională și OSCE, Serviciul European de Acțiune Externă, precum și alți demnitari ai instituțiilor europene, a precizat pentru agenție Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul vizitei vor fi discutate subiectele care vizează intensificarea dialogului politic cu Uniunea Europeană, pregătirea Consiliului de asociere și asistența macro-financiară a UE pentru Republica Moldova.

Foto: MAEIE

img21007568

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!