ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos

09:32 | 12.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Roelof van Ees, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, cu reședința la București, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Oficialii au discutat despre evoluția relațiilor moldo-olandeze, șefa statului mulțumind pentru sprijinul pe care Țările de Jos l-au acordat pe parcursul anilor țării noastre, inclusiv în realizarea agendei europene.

Maia Sandu și-a exprimat aprecierea pentru ajutorul oferit de partenerii olandezi la consolidarea democrației și a bunei guvernări în Republica Moldova, la sporirea capacităților autorităților publice locale, dar și pentru interesul de a investi în țara noastră. De asemenea, șeful statului a mulțumit Regatului Țărilor de Jos pentru sprijinul acordat Republicii Moldova în lupta cu pandemia Covid-19.

Foto: Președinție

img21007585

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!