ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Coraportorii Comisiei de Monitorizare a APCE vor efectua o vizită de documentare în țara noastră

18:09 | 12.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei vor efectua o vizită de documentare în țara noastră. Oficialii se vor afla la Chișinău în perioada 12-16 octombrie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului, din componența delegației vor face parte coraportorii pentru onorarea obligațiilor și angajamentelor de către Republica Moldova Inese Lībiņa-Egnere, Letonia; Pierre-Alain Fridez, Elveția; Secretarul Comisiei de Monitorizare, Sylvie Affholder.

Pe agenda discuțiilor se regăsesc subiecte ce țin de ultimele evoluții politice din țară, planul de acțiuni ale Guvernului, agenda de reforme, dar și procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Membrii delegației vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu reprezentanții fracțiunilor și comisiilor parlamentare.

Foto: Parlament

img21007615

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!