ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Ialoveni a lansat concursul de desene “Apa - sursă a vieții”

08:55 | 13.10.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru și Primăria orașului Ialoveni au lansat un concurs de desene cu genericul "Apa - sursă a vieții". Astfel organizatorii își propun să încurajeze tânăra generație să-și demonstreze aptitudinile de creativitate prin picturi, care să includă apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, să abordeze protejarea mediului prin folosirea rațională a apei, precum și legătura dintre sursa de apă și viața oamenilor, transmite MOLDPRES.

La concurs pot participa elevii claselor I-XII din orașul Ialoveni. Elevii pot lua parte la concurs cu o singură lucrare, executată pe hârtie de formatul A4 sau A3. Toate lucrările vor fi prezentate în cadrul unei expoziții, în Parcul "Sfatul Țării", pe data de 27 octombrie, cu ocazia Hramului localității.

Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor câştigători o va face un juriu, format din câte un reprezentant al instituțiilor de învățământ participante, reprezentanţii ADR Centru și Primăriei Ialoveni.

Autorii celor mai bune lucrări, locurile I, II și III pentru fiecare categorie, vor fi premiaţi cu vouchere de la librărie în valoare de 500, 300 și 200 de lei. Premiile vor fi înmânate în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

Lucrările pot fi depuse în anticamera Primăriei Ialoveni, în zilele lucrătoare, în perioada 13-22 octombrie. Concursul se desfăşoară în cadrul proiectului „Apă potabilă în Ialoveni: îmbunătățirea calității vieții în oraș prin acces îmbunătățit la apă potabilă și conștientizarea despre managementul apei".

Foto: ADR Centru

img21007624

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!