ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În preliminariile CM, selecționata Republicii Moldova a pierdut în fața Israelului

09:58 | 13.10.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Naționala Republicii Moldova la fotbal a fost învinsă, cu 2-1, ieri seară, în deplasare, de echipa Israelului, transmite MOLDPRES.

Selecționata moldoveană a pierdut pe stadionul Toto Turner din orașul Beer Sheva, în fața echipei naționale a Israelului într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Reprezentativa țării noastre a acumulat până în prezent un singur punct și se îndepărtează de o calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ea se situează pe locul șase în clasamentul grupei F. Acesta este condus de Danemarca, cu 24 puncte, urmată de Scoția, cu 17 puncte, Israel (13), Austria (10), Insulele Feroe (4).

Pentru selecționata Moldovei urmează ultimele două partide din aceste preliminarii - la Chișinău, cu Scoția (12 noiembrie) și în deplasare, cu Austria (15 noiembrie).

Foto: fmf.md 

img21007625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!