ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va reuni joi în ședință plenară

18:36 | 13.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni în ședință plenară, joi, 14 octombrie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a acesteia, relatează MOLDPRES.

Astfel, deputații vor rectifica, în lectura a II-a, Legea bugetului de stat pentru anul curent, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat și Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală.

Totodată, în lectură finală va fi examinată modificarea Codului muncii al Republicii Moldova, precum și ratificarea Acordului de finanțare dintre R. Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare privind Proiectul ”Răspuns de Urgență la COVID-19 – finanțare adițională” și a Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

De asemenea, parlamentarii vor dezbate mai multe proiecte în prima lectură.

Ședința plenară va începe la ora 11.00.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!