ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare de Hramul Chișinăului

13:29 | 14.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu prilejul celei de-a 585-a aniversări a capitalei, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Chișinăul, orașul care pentru o bună parte a cetățenilor țării noastre este „acasă”, celebrează astăzi 585 de ani. În aceste aproape șase secole, a devenit locul care întrunește tot ce însemnă Republica Moldova - diverse limbi, culturi și oameni care și-au găsit ori, poate, își mai caută aici rostul. Este orașul care știe să sărbătorească și să se bucure, dar știe și să lupte, atunci când libertățile îi sunt puse în pericol, unindu-se în numele unui viitor prosper. Pentru că orașul Chișinău înseamnă oamenii lui.

La mulți ani, Chișinău! La mulți ani, dragi chișinăuieni!”, se spune în mesajul transmis de președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!