ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova și Cipru vor valorifica potențialul relațiilor de cooperare bilaterală

10:16 | 15.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Cipru în Republica Moldova, cu reședința la București, Petros Kestoras, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Igor Grosu a adresat diplomatului felicitări cu ocazia acreditării în Moldova și i-a urat succes în realizarea mandatului.

A fost exprimat interesul reciproc pentru valorificarea plenară a potențialului relațiilor de colaborare la nivel parlamentar, precum și în domeniile comercial-economic, investițional, turistic, cultural și interuman.

În context, a fost remarcat faptul că în Republica Cipru există o diasporă moldovenească activă care poate contribui la extinderea relațiilor de cooperare și prietenie dintre țările noastre.

Petros Kestoras a dorit lui Igor Grosu și întregului corp de deputați succese în activitatea desfășurată în beneficiul poporului Republicii Moldova.

Foto: Parlament

img21007703

img21007703

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!