ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

ANRE a stabilit preţurile la carburanţi pentru următoarele trei zile

13:23 | 15.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit pentru următoarele trei zile, 16-18 octombrie, următoarele prețuri maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard: pentru benzina COR 95 - 21,45 lei/litru; pentru motorină – 18,46 lei/litru, transmite MOLDPRES.

ANRE precizează că prețurile majorate se datorează tendințelor înregistrate la tranzacțiile internaționale în contextul creșterii continue a cererii mondiale la petrol și produsele derivate ale acestuia.

"În prezent, prețurile la benzină și la motorină pe piața internațională înregistrează un nivel maxim din ultimii ani, conform evoluției cotațiilor Platts", indică ANRE.

Foto: ANRE

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!