ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Maia Sandu a discutat cu membrii Grupului Partidului Popular European din partea României

13:49 | 15.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a primit astăzi pe membrii Grupului Partidului Popular European (PPE) din partea României, condus de eurodeputatul Ioan-Rareș Bogdan, informează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat agenției că discuția s-a axat pe situația curentă din Moldova, pe cooperarea cu instituțiile Uniunii Europene și cu țările membre, și pe interesul de a realiza mai multe inițiative comune cu România.

Șefa statului le-a mulțumit deputaților europeni pentru sprijinul pe care îl oferă țării noastre. Membrii PPE din partea României au reconfirmat, la rândul lor, că Bucureștiul va rămâne susținătorul fidel al Republicii Moldova în realizarea agendei europene și a proiectelor de dezvoltare a țării, întru binele cetățenilor.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!