ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Timp de două zile, în PMAN va fi suspendată circulația rutieră

16:49 | 15.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, circulația rutieră în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale din Chișinău va fi suspendată, transmite MOLDPRES.

Primăria a anunţat că în perioada 16-17 octombrie, itinerarele rutelor municipale de transport public vor fi modificate, în legătură cu organizarea celei de a cincea ediții a Maratonului sportiv.

În același timp, autoritățile municipale au menționat că pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică (16.10.2021, ora 01:30 - 17.10.2021, ora 19:00), va fi sistată circulația rutieră în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - str. Al. Pușkin - str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni).

Liniile de transport public care traversează PMAN vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Foto: tv8.md

img21007721

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!