ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației și Cercetării

18:21 | 15.10.2021 Categorie: Comunicate

Precizările MEC privind activitatea instituțiilor de învățământ

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării dezminte informația apărută în unele surse mass-media potrivit căreia școlile ar putea fi închise, iar elevii să treacă la învățământ online în următoarele două săptămâni din cauza crizei energetice. Unele instituții de presă au interpretat în mod eronat una dintre prevederile deciziei din 13 octombrie a Comisiei pentru Situații Excepționale. 

Menționăm că toate instituțiile de învățământ general din țară activează în regim normal, iar dacă vor interveni schimbări în activitatea școlilor și grădinițelor pe fundalul instituirii de către Comisia pentru Situații Excepționale a stării de alertă în sectorul gazelor naturale, Ministerul Educației va reveni cu precizări.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!