ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oamenii legii au descins în weekend la mai mulți proprietari de localuriă

10:59 | 19.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Angajații Inspectoratului Național de Investigații au verificat pe parcursul zilelor de odihnă 182 de agenți economici, fiind documentate 28 de încălcări ale hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, cele mai dese încălcări au vizat: neverificarea termometriei la intrarea în local; admiterea clienților nevaccinați sau în lipsa testelor PCR, teste antigen; activitatea angajaților localurilor în lipsa certificatelor de vaccinare sau a testelor; depășirea numărului permis de clienți în localuri; nerespectarea distanței sociale pentru fiecare client; purtarea măștilor incorect de către angajații localurilor; activitatea ringurilor de dans, interzisă în prezent.

De asemenea, au fost documentate 5 cazuri de încălcare a legislației privind controlul asupra plasării pe piață și consumul produselor din tutun.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!