ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut după ce s-a dat drept polițist

09:47 | 20.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Un bărbat din capitală a fost reținut de procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău și ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, fiind suspectat de proxenetism, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, acțiunile bărbatului au fost documentate din luna iunie curent până în prezent. Suspectul s-a dat drept angajat al Direcției antidrog din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, racolând mai multe tinere, pe care le-a convins să se prostitueze.

Astfel, în cadrul acțiunilor de urmărire penală au fost identificate alte trei persoane complice la săvârșirea infracțiunii. Bănuitul a fost anterior cercetat pentru comercializarea substanțelor narcotice.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind plasat ulterior în arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Foto simbol

img21007831

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!