ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe inspectorate de poliție din țară au șefi noi

12:38 | 20.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, a numit noi conducători la inspectoratele din Soroca, Fălești și Sângerei, comunică MOLDPRES.

De astăzi, șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Sângerei a fost numit șef interimar, Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcție, acesta a deținut postul de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Fălești a fost numit șef interimar Vitalie Popovici. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!