ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:27 | 20.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat rechemarea Corinei Călugăru din funcția de reprezentant permanent  al Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi, Violeta Agriş a fost rechemată din funcţia de ambasador al ţării noastre în Regatul Spaniei.

În ședința din 20 octombrie, Guvernul a aprobat şi desemnarea lui Ion Budeci în postul de secretar de stat la Ministerul Culturii.

De asemenea, Executivul a aprobat demisia lui Oleg Lişcenco din funcţia de director general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor.

Tot astăzi, miniştrii au votat pentru numirea, prin detaşare, a Svetlanei Ţurcanu în funcţia de secretar adjunct al Guvernului.

Foto simbol

img21007857

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!