ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dosarul „interceptărilor ilegale” a fost trimis în judecată

09:49 | 22.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Procuratura Anticorupție a anunțat astăzi că a transmis în instanța de judecată dosarul „interceptărilor ilegale”, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în dosar sunt acuzați cinci foști colaboratori de poliție din cadrul ex-Direcției nr.5 a Inspectoratului Național de Investigații, printre care și fostul șef al acestei direcții. Cei cinci sunt suspectați de încălcarea inviolabilității vieții personale și violarea dreptului la secretul corespondenței.

Procurorii anticorupție continuă investigațiile, într-o cauză penală disjunsă, cu privire și la alte persoane suspectate că ar fi acționat în complicitate cu ex-polițiștii.

Foto simbol

img21007926

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!