ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Hotărârea de eliberare din rezerva de stat a păcurii a fost publicată în Monitorul Oficial

12:20 | 22.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial a publicat decizia de astăzi a Guvernului cu privire la eliberarea păcurii din rezervele de stat, transmite MOLDPRES.

Hotărârea Executivului a fost luată în temeiul Legii cu privire la rezervele de stat și de mobilizare, precum și în scopul soluționării situației excepționale – situație de alertă pe piața gazelor naturale din Republica Moldova.

Potrivit documentului, Cabinetul de miniştri a hotărât ca Agenţia Rezerve Materiale să elibereze din rezervele de stat, cu titlu de deblocare, către S.A. „Termoelectrica” cantitatea de 16 500 tone de păcură.

Ministerul Afacerilor Interne, la elaborarea proiectului bugetului de stat pentru anul 2022, va înainta propuneri Ministerului Finanțelor privind alocațiile necesare pentru completarea rezervei de stat cu cantitatea de păcură eliberată.

Sursă: monitorul.gov.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!