ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii anunță un sfârșit de săptămână rece

15:58 | 22.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. După o perioadă caldă şi însorită, meteorologii prognozează un sfârșit de săptămână cu vreme rece, cer variabil, izolat ploi de scurtă durată, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, 23 octombrie, se așteaptă valori termice încadrate între 13-18 grade Celsius, ziua, şi 7-12 grade, noaptea. Duminică va fi şi mai frig, maximele diurne ajungând până la 13 grade. Noaptea, termometrele vor indica un grad de frig în regiunea de nord a ţării.

Şi mai rece va fi luni, 25 octombrie, când ziua se anunţă până la 12 grade Celsius, iar noaptea va fi ger pe întreg teritoriul ţării. De marți însă prognozele sunt optimiste, SHS anunțând iar creșteri de valori. Astfel, conform meteorologilor, temperaturile se vor ridica treptat, ajungând până la 18 grade de căldură către finele săptămânii viitoare.

Foto: alexeyosokin.livejournal.com

img21007950

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!