ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ASP va majora capacitățile de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto

16:51 | 22.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) a inițiat măsuri de majorare a capacităților operaționale de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto în cadrul subdiviziunii municipiului Chișinău, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, în scopul îmbunătățirii serviciilor de programare la examen, Agenția Servicii Publice, în cadrul unui exercițiu pilot, anunță despre suplimentarea capacităților de examinare la proba practică, cutie mecanică, categoria B în cadrul subdiviziunii Chișinău, cu majorarea cotei de programare la examen cu câte 95 pe zi (în total cu 190 de programări), inițiat pentru zilele de sâmbătă și luni (23 și 25 octombrie curent),

„Programarea la probele teoretică și practică ale examenului de obținere a permisului de conducere poate fi făcută online prin accesarea link-ul: https://programari2.registru.md/, sau telefonic la Call-centru 14909”, indică ASP.

Agenţia susţine că, în limita posibilităților, va continua această practică de a majora cota de programare în zilele de sâmbătă și luni în cadrul subdiviziunii Chișinău, precum și în toate subdiviziunile teritoriale de competență.

Foto simbol

img21007954

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!