ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

OCI „Moldova-Concert” își va deschide cea de-a XXVII-a stagiune

06:45 | 24.10.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Organizația Concertistică și de Impresariat ”Moldova-Concert” își va deschide, pe 27 octombrie, la ora 18.00, cea de-a XXVII-a stagiune cu un spectacol cu genericul „Vă cântăm din nou cu drag”, susținut de Orchestra de muzică populară ”Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, informează MOLDPRES.

Pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” vor urca interpreții Ion Paladi, Mihai Ciobanu, Ioana Căpraru, Nicolae Ciubotaru, Lilia Roșca, Mihaela Tabură, Tatiana Jacot, Igor Cuciuc și Mariana Dobzeu.

Solicitat de MOLDPRES, Nicolae Botgros a menționat că acesta este primul concert susținut cu public la Palatul Național după un an de zile. ”Ne este foarte mult dor de scenă, de spectatorii noștri dragi. De mic copil mi-a plăcut să cânt în fața publicului. Abia aștept întâlnirea cu el”, a mai spus maestrul.

La rândul său, directorul Palatului Național ”Nicolae Sulac”, Andrei Locoman a afirmat că genericul spectacolului n-a fost ales deloc întâmplător, deoarece artiștii de mult timp visează să revină în scenă, iar spectatorii – în sală.

Potrivit sursei citate, deși sala Palatului Național are peste 1 800 de locuri, în vânzare au fost puse 900 de bilete. Astfel, evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor prevăzute de CNESP, iar masca de protecție este obligatorie pe toată durata concertului.

”Toți cei care vor avea nevoie să facă testul antigen, sunt rugați să vină minimum cu o oră înainte de spectacol”, a mai spus Andrei Locoman.

img21007970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!