ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de peste 1 milion de lei au fost sechestrate de CNA

10:23 | 25.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestre, săptămâna trecută, pe bunuri în valoare de peste 1 milion de lei. Printre acestea sunt terenuri agricole şi pentru construcţii, un mijloc de transport, construcţii locative şi nelocative și numerar, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, Direcţia analitică a finalizat 10 analize operaţionale pe cauze penale, alte 12 fiind în curs de elaborare. Direcţia legislaţie a întocmit expertiza anticorupţie pe marginea a 8 proiecte de legi şi a elaborat 11 avize. 22 de materiale au fost recepționate de la autorități pentru a fi expertizate. Au fost înregistrate 1 350 materiale în cancelaria Centrului.

De asemenea, structurile instituției au eliberat 168 de caziere de integritate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!