ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Edilul Chișinăului propune un fost ministru la funcția de viceprimar

14:58 | 25.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, l-a propus pe fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, la funcția de viceprimar, transmite MOLDPRES.

Edilul a anunțat, pe rețelele de socializare, că, la ședința de astăzi a Biroului permanent al Primăriei, a propus candidatura lui Naacevschi pentru postul de viceprimar. Sursa citată a adăugat că va propune această candidatură și Consiliului Municipal. „Este un specialist foarte bun și competent, care va continua activitatea în domeniul juridic și agenda anticorupție în Primăria Chișinău. Candidatura o voi propune și la următoarea ședință în CMC”, a declarat Ceban.

Potrivit lui, candidatura lui Nagacevschi ar trebui să fie privită de către consilierii municipali în mod constructiv și mai puțin în cheie politică.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!