ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Sănătății a lansat Săptămâna Imunizării

09:58 | 26.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Sănătății în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova și Banca Mondială au lansat Săptămâna Imunizării, care se va desfășura până pe 31 octombrie, comunică MOLDPRES.

În această perioadă vor fi organizate mai multe acțiuni de intensificare a procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și de informare a populației despre beneficiile vaccinurilor prezente în Republica Moldova.

Astfel, în mai multe regiuni ale țării, precum municipiul Chișinău, orașele Soroca, Căușeni, Cahul, Telenești, Strășeni, Anenii Noi, Glodeni, Hâncești, Leova, Criuleni, Rezina, Orhei, Ungheni, Nisporeni, Edineț, vor fi organizate puncte de vaccinare în incinta centrelor comerciale și în parcările unor rețele de supermarketuri. Oamenii vor avea posibilitatea să se vaccineze fără programare, doar cu buletinul de identitate.

Tot până pe 31 octombrie, Centrul Municipal de Vaccinare din Chișinău va activa în regim extins, în intervalul orelor 8:00 – 20:30.

De la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, 853.658 de persoane din Republica Moldova au încheiat schema completă de vaccinare.

Foto: MS

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!